50 % manj vnašanja podatkov; Cenejši informacijski sistem; MIT OrkesterM zagotavlja optimalno rešitev zaradi svoje celovitosti in hkratne podpore za različne tipe proizvodnje; Do 40 % nižji stroški informacijskega sistema.

50 % manj vnašanja podatkov

proizvodnjaPrilagojen poslovno-proizvodni informacijski sistem za majhna podjetja MIT OrkesterM še za 30 % skrajša administrativna opravila v primerjavi s sistemi za večja podjetja.

Majhna proizvodna podjetja izvajajo procese, ki so popolnoma primerljivi s tistimi v velikih podjetjih.

Majhni delajo praktično vse, kar delajo veliki.

In tako kot pri velikih, je tudi za njihovo konkurenčnost vedno bolj pomembna uporaba informacij.

»Problem majhnih podjetij je, da nimajo kadrov, ki bi izvajali vnašanje podatkov in skrbeli za administrativne naloge v proizvodnji. Za vsakršno dodatno delo jim namreč primanjkuje časa, čeprav se zavedajo, da bi z uporabo kakovostnih informacij iz proizvodnje uspešneje poslovali.« Marjeta Povalej, direktorica v MIT informatika

 

Na mizi je prava rešitev 

 

V podjetju MIT so izdelali nov poslovno-proizvodni informacijski sistem MIT OrkesterM.

Vse na enem mestu za manjše proizvodno podjetje.

»Prednost novega sistema je, da bistveno zmanjša količino podatkov za vnos v proizvodnji, zaposlene vodi skozi postopke ter skrbi za samodejno prenašanje podatkov med različnimi službami in pripravo informacij za vodstvo.« Tibor Zavrl, svetovalec za proizvodne rešitve v MIT informatika

TOP prednosti sistema MIT OrkesterM:

  • Podpora celotnemu poslovnemu procesu od prodaje in sprejema naročil do planiranja, priprave in spremljanja proizvodnje, obvladovanja nabave, logistike ter finančno-računovodskih obdelav – zagotovite si do 50 % manj vnašanja podatkov.
  • Preprosta uporaba, avtomatizirani procesi, poenostavljena administrativna opravila – prihranite do 30 % časa.
  • Vnaprej pripravljena poročila iz proizvodnje in poslovanja ter enostavna orodja za analiziranje podatkov – informacije za poslovne odločitve so na voljo takoj.
  • Pokalkulacije za obvladovanje pokritosti – izkoristite pri nadaljnji optimizaciji virov, nabave in pri sprejemanju novih poslov.

 

Cenejši informacijski sistem 

 

MIT OrkesterM zagotavlja optimalno rešitev zaradi svoje celovitosti in hkratne podpore za različne tipe proizvodnje.

Do 40 % nižji stroški informacijskega sistema.

»MIT OrkesterM je možno povezati z računovodsko-knjigovodskimi sistemi drugih proizvajalcev, kar je prednost za podjetja, ki koristijo storitve računovodskih servisov, želijo pa kakovostno podporo proizvodnji.« Slađana Gogić, svetovalka za finance in računovodstvo v MIT informatika

Končno popoln informacijski sistem za manjše proizvodno podjetje

  • Vse na enem mestu (finančno in materialno poslovanje, proizvodnja, kadri, stranke, poslovni partnerji…).
  • Nadzor nad proizvodnim procesom, vodeni postopki, vnaprej pripravljena poslovna poročila ter stalen mobilni dostop.
  • Obvladovanje poslovne dokumentacije (prodajne in nabavne pogodbe, naročila kupcem in dobaviteljem, prevzemnice in dobavnice, izdani in prejeti računi, delovni nalogi…).
  • Hitra, strokovna uvedba (pred nastavljeni poslovni procesi, enostavno spreminjanje procesov in delovnih postopkov).

Stroškovni in časovni prihranki so za dobre gospodarje že dovolj veliki razlogi za uvedbo rešitve, kot je MIT OrkesterM. Če zraven dodate še boljše informacije in kakovostnejše procese, s katerimi zmanjšate izgube v proizvodnji, nabavi in logistiki, res ne morete več dvomiti.

Ne sprašujte se, kaj lahko MIT OrkesterM še naredi za vas. Vprašajte se, kaj narediti, da ga čimprej dobite!

Kontaktirajte nas!


MIT informatika

Comments are closed.