Kemijska industrija

V Seyfor podpiramo specifične informacijske zahteve pri podpori poslovnih in proizvodnih procesov v kemijski industriji. S svojimi rešitvami Saop Proizvodnja zagotavlja obvladovanje poslovnih, procesnih in zakonskih tveganj v kemijskih podjetjih, učinkovito vodenje ter hiter odziv na zahteve trga.

Rešitve Saop Proizvodnja podpirajo poslovanje in proizvodnjo širokega nabora podjetij s področja kemijske industrije, kot so proizvajalci kemičnih izdelkov, barv in lakov, kmetijskih kemikalij, farmacevtskih in kozmetičnih izdelkov ter proizvajalci plastike in gume.

Saop Proizvodnja - kemijska industrija (foto: Designed by master1305 Freepik)
Saop Proizvodnja - kemijska industrija (foto: Designed by master1305 Freepik)

Posebnosti

Evidenca porabe materiala po šaržah – poseben program, ki se ga uporablja na delovnem mestu v proizvodnji, kjer se mešajo surovine, omogoča neposredno beleženje porabe materialov po šaržah, beleženje meritev v časovnih intervalih ter pripravo sinteznih listov.

Vodenje izdelanih artiklov po šaržah – Saop Proizvodnja samodejno izdela skladiščne dokumente za porabo materialov in izvede prejeme izdelanih artiklov. S tem zagotavlja natančno evidenco dejanske porabe materiala namesto normativne porabe.