O podjetju

Seyfor d. o. o.
Cesta Goriške fronte 46
5290 Šempeter pri Gorici

Seyfor d. o. o., PE Gorenjska
Sv. Duh 274
4220 Škofja Loka

Davčna številka: 79407340
Matična številka: 5383129

SEYFOR_logo

Seyfor je novo ime podjetja Saop, vodilnega ponudnika poslovnih rešitev ERP pri nas. Sprememba je posledica strategije združevanja pod isto ime vseh podjetij v okviru mednarodne skupine Seyfor, katere del je Saop že od leta 2016. Ta korak bo skupini omogočil enoten nastop na evropskih trgih

»Ime se spremeni, a ljudje za programskimi rešitvami ostajamo isti, še naprej predani svoji viziji, da uporabnikom poenostavljamo poslovanje,« je povedala Petra Šinigoj, generalna direktorica v regiji Adriatic. »Smo zanesljiv partner, ki z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem odgovarja na potrebe tako malih kot tudi večjih podjetij, računovodskih servisov in javnih ustanov.«

»S preimenovanjem podjetij v skupini Seyfor vstopamo v novo obdobje. Naša ambicija je postati vodilni evropski ponudnik pametnih poslovnih rešitev, ki lahko konkurira z IT-podjetji svetovnega formata,« je dejal Martin Cígler, predsednik upravnega odbora in izvršni direktor v skupini Seyfor, ki je s 1.600 zaposlenimi v sedmih državah ena največjih IT-družb na področju srednje Evrope, njene poslovne rešitve pa uporabljajo stranke v 38 državah sveta.

»Sprememba imena podjetja ne bo vplivala na naš način poslovanja. Naša kadrovska struktura, vodstvo, sedež podjetja, cenovna politika in pogoji uporabe naših rešitev ostajajo enaki kot doslej,« je poudarila Petra Šinigoj. Do sprememb je prišlo še pri poimenovanju programske rešitve iCenter, ki odslej nosi ime Saop, novo ime rešitve MIT pa je Saop Proizvodnja. Imena rešitev Minimax, Opal in Vasco ostajajo nespremenjena. Konference, seminarji in ostale izobraževalne dejavnosti so po novem združene pod imenom PoslovniUM.

O skupini Seyfor

Seyfor je eden večjih evropskih ponudnikov IKT-rešitev. Podjetje ima več kot 1600 zaposlenih v sedmih državah, njegove rešitve pa uporabljajo stranke v 38 državah po vsem svetu. Seyfor je ena najhitreje rastočih IT-družb v regiji, nastala pa je z združevanjem več programerskih hiš, ki so od leta 2017 do 2022 delovale pod blagovno znamko Solitea.

Seyfor v regiji Adriatic (do nedavnega Saop)

Seyfor je v regiji Adriatic vodilni ponudnik poslovnih programskih rešitev in storitev za podjetja, računovodske servise in javne ustanove. Na slovenskem trgu je prisotno od leta 1987, njegove rešitve – Saop, Saop Proizvodnja, Minimax, Opal in Vasco – pa uporablja več kot 50.000 uporabnikov. Matično podjetje v Sloveniji skupaj s podružnicama na Hrvaškem in v Srbiji zaposluje več kot 250 strokovnjakov.


Naše vrednote

Združena smo visoko tehnološka podjetja, ki nas povezujejo skupne vrednote: partnerstvo, stabilnost, strokovnost, prijaznost.