Poslovno svetovanje

Na enem mestu pridobite znanje in izkušnje, ki jih potrebujete, da premaknete poslovanje na višjo raven učinkovitosti in kakovosti.

Se želite čim bolj približati ali celo prehiteti konkurenco? Hočete povečati produktivnost ter z enako ekipo in stroji ustvariti več? Nimate vzvodov, na osnovi katerih bi se hitro in pravilno odločali? Ali anomalije pri poslovanju odkrivate prepozno, ko je škoda že narejena in se izgubi ne morete več izogniti?

Zaupajte svoje izzive izkušenim poslovnim svetovalcem in analitikom našega podjetja. Pomagali vam bomo pri doseganju prebojnih učinkov, s katerimi boste lažje uresničevali strategijo in poslovne cilje.

V podjetju na osnovi več kot 36-letnih izkušenj iz optimizacije poslovnih procesov naročnikom ponujamo širok nabor svetovalnih storitev, s katerimi izboljšate ključne nosilce poslovnega uspeha.

  • Poslovno svetovanje na področju izboljšav vodenja proizvodnje, nabave, skladiščne logistike, finančnega računovodstva, kontrolinga…
  • Reinženiring poslovnih procesov pred uvedbo ali prenovo informacijske podpore
  • Izdelava koncepta poslovnih, organizacijskih in informacijskih rešitev
  • Izdelava internih organizacijskih predpisov
  • Stalna optimizacija poslovnih procesov

Najboljše prakse poslovanja čakajo, da jih zgrabite! V kolikor razmišljate o izboljšavah obvladovanja vaših poslovnih in proizvodnih procesov, nemudoma stopite v stik z nami – proizvodnja@saop.si.

Saop Proizvodnja - poslovno svetovanje
Saop Proizvodnja - poslovno svetovanje