Rešitve za dejavnosti

Poslovni informacijski sistem Saop Proizvodnja obsega širok nabor panožnih rešitev, ki naročnikom zagotavljajo najboljše prakse iz posamezne proizvodne dejavnosti.

MIT informatika - Rešitve za dejavnosti

MIT – Rešitve za dejavnosti

Optimalno poslovanje

Panožne rešitve Saop Proizvodnja optimizirajo in avtomatizirajo aktivnosti vzdolž celotnega poslovno-proizvodnega procesa. Vaš poslovni informacijski sistem je že vnaprej usklajen z vašimi posebnostmi, zato se lahko popolnoma posvetite izboljšavam svojih poslovnih procesov in razvoju posla. To vam zagotavlja maksimalno učinkovitost, prožnost in prilagodljivost glede na panogo, stanje na tržišču in zahteve kupcev.

Za vašo panogo

Vsaka dejavnost ima svoje značilnosti, procesne, organizacijske in zakonske, ki podjetjem nalagajo le še dodatne zahteve. S prilagojenimi rešitvami Saop Proizvodnja se vaš informacijski sistem že od vsega začetka kar najbolje prilega vašemu načinu poslovanja ter poslovnem okolju, v katerem delujete. Tako pridejo vaše ključne kompetence še bolj do izraza, kar vam pomaga pri krepitvi konkurenčne prednosti in povečanju dodane vrednosti.

Enostavno do rezultata

Rešitve Saop Proizvodnja za posamezne proizvodne dejavnosti smo oblikovali na osnovi izbora najboljših praks z več kot 200 projektov. Uporaba najboljših praks, ki so na voljo v sklopu panožnih rešitev, za vas pomeni predvsem dvoje. V prvi vrsti preskočite učenje in iskanje odgovorov, kaj narediti, da boste še bolj učinkoviti. V drugi vrsti zmanjšate tveganja pri uvedbi novega informacijskega sistema. Ta poteka hitreje in je zato lahko cenejša, ključni uporabniki so manj obremenjeni, rezultat pa je predvidljiv.

Več informacij:

telefon: +386 4 281 31 03; e – pošta: proizvodnja@saop.si