MIT-ov dan 2022


Mesec november je bil v Saopu v znamenju priprav in izvedbe 15. MIT-ovega dneva, ki je potekal v četrtek, 24. 11. 2022 v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu.

Kot je v pozdravnem nagovoru povedala direktorica PE Gorenjska, ga. Povalej, je bilo leto 2019 za naše podjetje prelomno, saj je MIT informatika združila moči s podjetjem Saop. Strategija združenih podjetij je, da našim uporabnikom ponudimo še boljšo uporabniško izkušnjo, z močnejšo ekipo in večjo podporo za naše naročnike.

S tem v mislih smo razvili novosti, s katerimi uporabnikom ERP sistema MIT lajšamo vsakodnevni delovni proces skozi celotno področje – od prodaje, nabave, proizvodnje vse do logistike. Glavno vodilo pripravljenih novosti je z manj kliki do real time informacij.

Razvoj izboljšav ni segal samo na področje materialnega poslovanja, ampak tudi na finančno področje. Kot smo napovedali že ob združitvi, naši naročniki postopoma prehajajo na iCentrov paket Plače in kadrovska evidenca, katerega bogate funkcionalnosti smo prav tako predstavili na dogodku.

Razvoj pa se ni ustavil. Že razmišljamo in pripravljamo nove funkcionalnosti, katere vam bomo predstavili na naslednjem MIT-ovem dnevu prihodnje leto, ko se ponovno vidimo. Do takrat pa prilagamo nekaj letošnjih vtisov v spodnji foto galeriji, vsebino predavanj pa najdete priročniku.

BREZPLAČNI PRIROČNIK: Povzetek predavanj

Novosti v ERP sistem MIT