Zaposlitev

Prosta delovna mesta

Trenutno nimamo prostih delovnih mest.

Predstavitev podjetja

Smo eno izmed vodilnih domačih podjetij na področju poslovne informatike, ki razvija, vpeljuje in vzdržuje lastne programske rešitve že več kot 27 let. Naš glavni produkt je ERP sistem MIT Orkester, ki smo ga nadgradili z različnimi naprednimi rešitvami mobile@MIT, CRM@MIT, BI@MIT.

Naše programske rešitve zagotavljajo celostno informacijsko podporo uspešnim slovenskim podjetjem Steklarna Hrastnik, Dinos, Gorenje Surovina, Loterija Slovenije, Melamin, …

Posel smo ljudje

Verjamemo, da je glavni temelj naše konkurenčnosti na zahtevnem informacijskem trgu ravno močna in izkušena 20-članska ekipa strokovnjakov.

 

Kaj nudimo našim bodočim sodelavcem?

ZAPOSLITEV ZA NEDOLOČEN ČAS

Zaradi narave dela (timsko delo) nimamo zunanjih sodelavcev niti zaposlenih samo za določen čas. Potrebujemo dobre sodelavce, zato vsakemu novemu sodelavcu skušamo omogočiti čim hitrejši napredek ter ustvariti pogoje, da bo dolgo ostal v podjetju in pridobljeno znanje in izkušnje uporabljal za kvalitetno podporo našim naročnikom.

INTERNA ORGANIZIRANOST

Smo urejeno in organizirano podjetje. Notranja organiziranost in dokumentiranost vsem zaposlenim omogoča učenje iz obstoječe baze znanj, kar je še posebej pomembno za nove sodelavce. Za vsakega novega zaposlenega skrbi mentor, ki mu preda potrebne informacije, mu pomaga pri pridobivanju znanja in sproti spremlja njegov napredek.

  • Oddelek Razvoja izdeluje nove programske module in programsko opremo po naročilu naročnikov.
  • Svetovalci in podpora uvajajo nove sisteme, obiskujejo naročnike, jim na licu mesta rešujejo težave oziroma skupaj z naročniki oblikujejo zahteve po novih načinih izvajanja postopkov, jim pri tem svetujejo in oblikujejo specifikacije za Razvoj, če je potrebno programiranje za zadovoljitev specifičnih naročnikovih potreb.
  • HelpDesk skrbi zato, da uporabniki pri naročnikih dobijo hitro pomoč v primerih, ko se jim zatakne pri uporabi Orkestra.

MOŽNOSTI ZA NAPREDOVANJE

V začetku poskušamo novemu sodelavcu dati čas, da se ujame ter pokaže svoj potencial. Vsak se lahko sam s svojim odnosom in delom umesti na ustrezno mesto v organizaciji podjetja. Možnosti za napredovanje so odprte in različne, izzivov na vseh zahtevnostnih nivojih je več kot dovolj.

INTERNO IN ZUNANJE ŠOLANJE

Lastna učilnica/predavalnica nam omogoča, da sami izvajamo ali organiziramo različna usposabljanja za zaposlene. V podjetju imamo namreč ogromno znanja, ki ga večinoma ni možno dobiti na zunanjih tečajih. Za področjih, kjer nam lastnega znanja primanjkuje, dobimo zunanje vire.